Hallå där…

...Michael Lindquist, projektledare för Huddinge Visar!

1. Till hösten är det dags för Huddinge Visar igen! Vad händer i projektet just nu?

För tillfället håller vi på att boka upp kunniga och intressanta externa föreläsare, som till exempel Elza Dunkels och Jan Hylén. Vi har även gått ut med en intresseanmälan bland våra egna lärare och pedagoger så att de kan anmäla sig till att hålla workshops eller föreläsningar kring sina arbeten. Vi har fått in en del anmälningar men vi vill gärna ha in fler!

2. Finns det några nyheter i år?

Tidigare år har fokus legat på våra tre prioriterade områden. I år breddar vi utbudet till att till exempel även innehålla inkludering, likabehandling, nyanlända och nätikett, så att innehållet känns relevant och intressant för ännu fler av våra besökare.

3. Vilka tycker du ska anmäla sig?

Alla lärare och skolledare som har stora som små tankar. Därför ser vi gärna att alla lärare och skolledare som vill diskutera en fråga eller problematisera kring ett ämnesområde anmäler sig. Och inte att förglömma – att dela med sig av arbeten som man har gjort tillsammans med kollegor och elever, som kanske inte gick att genomföra eller som man upplevde som ett misslyckande. Det är utifrån dessa erfarenheter som det går att lära sig massor.


Sista anmälningsdag för att anmäla sig som föreläsare på Huddinge Visar är den 14 juni. Länk till anmälan hittar du här:

Anmäl din medverkan på Huddinge Visar

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*