Hallå där, Sofi Lind…

...lärare på Kungsklippeskolan, som är en av fem finalister i Årets insats på Framtidsgalan!

 

Sofi Lind, finalist på Framtidsgalan

Grattis Sofi! Hur kommer det sig att du är en av finalisterna?

Jag har blivit nominerad till priset för Årets insats för det arbete jag har gjort som arbetslagsledare för högstadiet på Kungsklippeskolan som fick evakueras efter branden förra hösten. Min styrka tror jag har varit att jag har kunnat vara handlingskraftig och lösningsfokuserad i en svår situation och att jag har kunnat leda mitt arbetslag i en positiv riktning. Trots svåra omständigheter kunde vi ge eleverna ett bra och tryggt läsår.

Vad betyder det för dig att vara utvald bland så många olika yrkeskategorier och nomineringar?

Det känns jätteroligt att ha blivit nominerad och få uppskattning för det arbete jag och mitt arbetslag har utfört under förra läsåret. Det känns stort att vara en av fem finalister i kategorin!

Hela två finalister från Huddinge finns i finalistuppställningen, och båda är dessutom lärare – vad säger det om läraryrket?

Jag tycker att det visar hur viktigt läraryrket är och att man som lärare kan göra stor skillnad för människor.


Även Ammar Haddad, lärare i matematik och NO på Vårbyskolan är nominerad, i kategorin Årets inspiratör. Stort grattis till dig med!


Framtidsgalan

Syftet med Framtidsgalan är att lyfta den unga drivkraften inom offentlig sektor som gör skillnad varje dag. Förhoppningen är att de kan inspirera fler att arbeta och göra karriär inom den offentliga sektorn.

Vinnarna utses den 15 november på Oscarsteatern.

Läs mer på Framtidsverkets webb

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*

Tipsa oss

Vill du tipsa oss om någon som är aktuell?