Vinnarna i Årets pedagog och Årets chef 2016!

Hurra! Årets pedagoger och årets chef är nu utsedda under en svängig, festlig och färgsprakande kväll på årets gala. Här hittar du motiveringarna och framförallt bilder på vinnarna.

Under galakvällen den 31 januari utsågs vinnarna i Årets pedagog, Årets chef och Arena Huddinges pris för entreprenörskap. Totalt delades 6 priser ut.

Stort grattis till vinnarna och alla som blivit nominerade. Tillsammans är det ni som gör Huddinges förskolor och skolor så bra!

Finns du med bland vimmelbilderna? Gå in och titta i vårt vimmelgalleri!


Vinnare i kategori förskola

eken_vinnare_700px

Jill Almgren, Maria Olsson, Anette Wärting, Najoua El Haddad Asufi och Sol-Britt Vanderwert Söderquist  på avdelningen Eken, Balingsnäs förskola

Motivering

På avdelningen Eken är varje dag ett nytt äventyr där fantasin inte har några gränser. Med stort engagemang och glädje möts barnen av ett kreativt lärande där lek, trygghet och välmående är viktigt. Genom att pedagogerna ser till varje barns förutsättningar samt skapar goda relationer till föräldrarna får varje barn möjlighet att utvecklas så långt som möjligt.


Vinnare i kategori grundskola

jimmy_vinnare_700px

Vinnare 1: Jimmy Askelius, Visättraskolan

Motivering

Alla elever som möter Jimmy får uppleva glädjen i att finna nya vägar för kunskapsutvecklingen. Jimmys fokus ligger alltid på elevernas styrkor. Att arbeta digitalt och med entreprenöriellt lärande är inte främmande för honom. Ett positivt arbetssätt som sprider glädje bland både elever och kollegor, utmärker Jimmy som Årets pedagog i grundskolan 2016.

 

anna_sterl_vinnare_180px

Vinnare 2: Anna Sterlinger Ahlring, Glömstaskolan

Motivering

Anna är läraren som får eleverna att älska skolan och är dessutom rolig enligt eleverna. Elevernas klassrum finns överallt och de får alla möjligheter till att upptäcka världen och sig själva. Med driv, entusiasm och fokus på utveckling är Anna Årets pedagog i grundskolan 2016.


Vinnare i kategori gymnasieskola/vuxenutbildning

satu_vinnare_700px

Satu Raunela, Vux Huddinge

Motivering

Satu visar sina elever att det inte finns några begränsningar, allt är möjligt. Trots elevernas speciella behov lyckas hon med lyhördhet, professionalitet och engagemang ge en eleverna nya möjligheter i livet. Hennes kunskap, engagemang och arbetsglädje inspirerar kollegor till att fortsätta utveckla verksamheten.


Vinnare i kategori chef

anna_stjelke_vinnare_180px

Anna Stjelke, rektor på Edboskolan

Motivering

Anna är en chef med en smittande energi som sprider glädje omkring sig men som också är tydlig i sina höga förväntningar på elever, föräldrar och medarbetare. Hon har en stark vilja att skapa en arbetsplats för både elever och lärare som präglas av energi och arbetsglädje. Med ett tydligt ledarskap och stor entusiasm leder hon skolan mot nya höjder.


Vinnare av Arena Huddinges pris för entreprenörskap

maria_vinnare_700px

Maria Wiman, Östra grundskolan

Motivering

Arena Huddinges pris för entreprenörskap tilldelas 2016 till en lärare som hjälper ungdomar att tro på sig själva och får dem att prova nya tankar och idéer genom att ”knorra till undervisningen”. En lärare som med stor entusiasm och ett outtröttligt engagemang hela tiden kopplar in omvärlden i allt hon gör med eleverna. Denna lärare får elevernas skoldagar att kännas viktiga och riktiga varje dag.

En kvinna som gör entreprenörskapet begripligt för unga människor i grundskolan i Huddinge och som är en stor förebild för alla i skolan, men också för näringslivet i Huddinge och Södra Stockholm genom sitt sätt att koppla ihop skola och näringsliv och peka ut riktningen för framtiden.

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*
*
*