Kontakt

 

Har du tankar om vad du vill kunna läsa och se på Pedagog Huddinge? Vill du starta en blogg om ditt ämne eller dina tankar om pedagogik? Du kanske redan har en? Kontakta oss, så pratar vi om hur du kan delta!

pedagoghuddinge@huddinge.se 

Om Pedagog Huddinge

Pedagog Huddinge drivs av utvecklingsavdelningen på barn- och utbildningsförvaltningen.

Pedagog Huddinge är en del i barn- och utbildningsförvaltningens arbete med att samla kommunens pedagogiska verksamheter kring tre prioriterade områden och en pedagogisk plattform. Webbplatsen ska erbjuda inspiration och information och inbjuda till möte mellan olika verksamheter, ämnen och områden. Här samlar vi tips, länkar, artiklar och bloggar om pedagogik i Huddinges förskolor och skolor. Vi lyfter goda exempel, vågar prata om när det inte gick så bra och lyfter blicken för att se vad som händer i omvärlden. Det som lyfts på Pedagog Huddinge ska vara så konkret som möjligt och användbart för dig som läser. Vi strävar efter en spridning bland artiklarna (område, skolform och verksamhet), men vi lyfter det som har ett värde, är aktuellt och följer våra kriterier oavsett vilken verksamhet det kommer ifrån.

Pedagog Huddinge är en webb som aldrig blir klar. Vi bygger ut och möblerar om när det finns behov och resurser. Dina tankar och synpunkter är därför viktiga för webbplatsens utveckling.

Om Boka kultur

Sidan Boka kultur drivs av kultur- och fritidsförvaltningen.Vi som arbetar med kulturgarantin och skapande skola svarar gärna på frågor och besöker er för att berätta mer.
Du når oss på kultur@huddinge.se.