Skolrestaurangens arbetslag på Segeltorpsskolan

Skolrestaurangens arbetslag på Segeltorpsskolan vann pris i grundskoleklassen. Arbetslaget består av: Annelie Högman-Vukovic, Temam Orhan, Helda Nasser, Ulla Staby-Olsen, Agneta Johansson, Nuray Önsari, Susann Fredriksson, Rune , Elin Sutinen och Helen Forss. Priset delades ut av nämndordförande Malin Danielsson och förra årets vinnare Helena Pettersson och Madeleine Eklöf från Annerstaskolan.

– Det känns jättekul att vinna! Det är roligt att ledningen och vår rektor Lennart ser det vi gör som en pedagogisk verksamhet också, sa skolrestaurangens personallag stolt.

Porträttbild på två representanter från skolrestaurangen tillsammans med en mjukisråtta.

Skolrestaurangens personallag vann ett av priserna i kategorin grundskola för sitt pedagogiska arbete med näringslära. Foto: Ingemar Lindewall.

Råttan Rune engagerar

Skolrestaurangen har lyckats engagera både elever och personal på skolan med Råttan Rune, en uppmärksammad personlighet på skolan som både är ute och reser och talar med barnen om näringslära.

Vad ska ni göra med prispengarna?
– Vi hade ingen aning om att det var prispengar! Men Rune behöver en ny ryggsäck, och så kanske det blir en stor ost till honom också!

Juryns motivering

”Genom att skapa en helhetsstruktur med systematik och konsekvens med trygghet, kunskap, trivsel och engagemang blir elevens skoldag ett led i utvecklingen.”

Tipsa oss