Huddinge Visar 2016

Ordbild_grönVälkomna till Huddinge Visar 2016, 1 november!

I år har ni möjlighet att lyssna på föreläsare som Elza Dunkels, Felix Gyllenstig Serrao och Fredrik Söderlund eller lära er mer om Singapore Math och maktlekar. Självklart ska ni även gå och lyssna på era egna kollegor! Totalt finns 115 programpunkter att välja mellan. Det kommer även att finnas möjlighet att prata med förlag som tillhandahåller digitala läromedel.
Vi hoppas att ni alla får med er något från dagen som ni kan dela med er av till andra, att ni fått nya idéer, mod att våga prova på något nytt eller bekräftelse på att ni är på rätt väg.

Via länken nedan hittar du viktig information om dagen. Klicka sedan på ”Anmälan” för att komma till bokningen. Tänk på att räkna med 20 minuters promenad mellan Huddingegymnasiet/Sågbäcksgymnasiet och Sjödalsgymnasiet/Folkes!

http://www.trippus.net/HudVis16

Kom ihåg att boka senast den 14 oktober! Var noga med att kontrollera att du har angett korrekt e-postadress och mobilnummer, så att du kommer åt din bokning om du vill ändra något.

Vill du titta igenom programmet innan du bokar hittar du det här:

Program för Huddinge Visar 2016

Viktig information!

Så här ser du vad du har bokat

När din bokning är klar, får du ett sms med en länk, om du har angett ditt mobilnummer. Via länken kommer du till en mobilwebb där du hittar fullständig information om din bokning. Spara länken till hemskärmen för enkel access. Du får också en bekräftelse till din angivna e-postadress. Där ser du vad du har bokat, men inte plats. För att se plats för dina föreläsningar, klicka på ingången ”Föreläsningar” i menyn ovan. Vi rekommenderar att du uppger ditt mobilnummer, det kommer inte att användas i några andra sammanhang än i denna bokning.

Om du har glömt att boka

Har du glömt att göra din bokning i tid? Från och med kl. 8.00 den 1 november, har du möjlighet att boka in dig på föreläsningar och workshops som har platser kvar. Använd bokningsstationerna på Huddingegymnasiet.

Om du vill ändra något i din bokning

Använd länken som du har fått till den e-post du angav när du gjorde din bokning. Har du inte kvar mailet, kontakta Michaela Sti: michaela.sti@huddinge.se, 08-535 361 02/070-879 01 72

Start- och sluttid

Dagens första föreläsningar börjar kl. 8.30 och avslutas runt kl. 16.00

Platser

Programmet är utspritt på flera platser. Kartor och adresser hittar du under ”Hitta hit” i bokningswebben:

  • Huddingegymnasiet
  • Sågbäcksgymnasiet
  • Huddingehallen
  • Folkes
  • Sjödalsgymnasiet
  • Förskolan Elden

Tänk på att räkna med 20 minuters promenad mellan Huddingegymnasiet/Sågbäcksgymnasiet och Sjödalsgymnasiet/Folkes!

Mat och kaffe

Självklart ingår lunch under dagen. Den serveras mellan kl. 11.00 och 13.00 i Huddingegymnasiets och Sjödalsgymnasiets matsalar, samt i Sågbäcksgymnasiets restaurang. Maten är laktos- och glutenfri och det finns ett vegetariskt alternativ. Kaffe, frukt och vatten finns att tillgå under hela dagen.

Parkering

Observera att det är ont om parkeringsplatser, främst kring Huddingegymnasiet och Sågbäcksgymnasiet. Använd därför gärna kommunala färdemedel. Om du ska till Folkes (Folkets Hus) eller Sjödalsgymnasiet, är närmaste p-hus Paradisgaraget, men även där brukar platserna ta slut fort.


Kontakt

Har du frågor kring Huddinge Visar, kontakta Michael Lindquist som är projektledare för evenemanget: 0708-790 211


Utöver Huddinge Visar genomför vi också galan Årets pedagog och deltar på SETT-mässan, samt driver Pedagog Huddinge. Allt detta gör vi för att skapa arenor där vi kan föra diskussioner, skapa förutsättningar för att bygga en dela-kultur och visa vad och hur vi gör i Huddinge. Tack vare dessa aktiviteter hoppas vi uppnå ett ökat kollegialt lärande och en stolthet hos våra pedagoger över det arbete som genomförs i våra verksamheter varje dag.